Gott och blandat!

Det har varit gott och blandat denna vecka. När man har besök så handlar det goda och blandade framför allt om måltider. I en grekisk kokbok läste vi en gång att grekerna lever för att äta. Om det är sant vet vi inte men nog känns det så när diskussionens vågor är på högsta ljudnivå när damerna i byn jämför matrecept. Vad har du ätit idag? Den frågan är daglig! Här kommer några bilder på gott och blandat vi avnjutit denna vecka i sällskap med vårt besök från Sverige. Stekta aubergineskivor, kycklingsallad och fyllda paprikor..

Några fläskkotletter på grillen hemma.

Fläskkotletterna hamnade i gott sällskap med ugnsrostade rotsaker, paprikapesto och joughurt med chili. Gott och blandat!Gott och blandat på förrättstallriken hos en av favorittavernorna.Och sedan lite vildsvin till potatis med mycket ost över.

Gott och blandat hela veckan. I morgon åker vi till Sverige för en dryg vecka med förhoppningsvis goda och blandade upplevelser. Vi ska visa upp vårt vackra hemland i höstskrud för engelska vänner. Västmanland, Dalarna, Härjedalen, Jämtland  och Ångermanland. Det blir gott och blandat för kropp och själ. Och bloggvila!

Annonser

3 thoughts on “Gott och blandat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s