Det gäller att sticka ut!

Läste härom veckan i en svensk dagstidning att en het trend nu handlar om att sticka ut. Minns inte uttrycket för det men det handlade om naglar! Vilken färg de får spelar ingen roll så länge färgen sticker ut och syns lång väg. Det låter ju kul, sa Karin och bokade tid för en pedikyr hos vår skönhetssalong. Vilken njutning med två timmars  fotvård och filande på fötterna. Även smalbenen fick sig en omgång så all död hud rasade som snö ner på Anastasias handduk. På slutet handlar det om att välja färg på nagellacket. Grönt och orange ligger på Karins favoritskala så det är klart att valet var lätt. Visst ser det kul ut! Här ska det inte vankas omkring i något mesigt blekrosa. Nej, häftigt och utstickande ska det vara. Kamrat Mona från Sverige lär känna igen den gröna färgen. Nu har Karin bräckt henne med lite orange och svart också på stortånaglarna. Uppkäftigt och lite rebelliskt för man vill ju sticka ut i mogen ålder!!

Annonser

10 thoughts on “Det gäller att sticka ut!

  1. Haha, supertufft! Mötte just på min kvällspromenad en annan kvinna i vår ålder som också varit på pedikyr idag – för första gången. Hon var så stolt över sina tånaglar att hon visade dom för all hon mötte. Kanske borde jag också…?

    • Självklart ska du prova pedikyr Ingabritt! SÅÅ skönt i nästan 2 timmar. Mer njutning än att bara se på de färgglada tånaglarna. Det är gott att bli ompysslad en stund!

  2. Hahahaha….jepp den gröna känner jag igen. Tog bort det sista i går. Sticka ut var det ja, och det gör Karin verkligen :)))))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s